Om

Treningstider:


Eika Sportssenter
Onsdag/Wednesday: 17:00 - 18:30

Utetreninger (I sommerhalvåret)

Mandag/Monday: 17:00 - 18:30

Onsdag/Wednesday: 18:30 - 20:00


Om Ultimate Frisbee

Ultimate (også kalt Ultimate Frisbee) er et nullkontakt lagspill, hvor man bruker en frisbee for å markere progresjonen av spillet. Målet med spillet er å samle så mange poeng som mulig. Poeng blir gitt når en spiller på det ene laget mottar disken inne i motstanderens målsone (end-sone). Spillerne kan ikke løpe mens de holder disken.

Ute spiller man med 7 spillere på hvert lag, inne spilles det med 5.
En kamp varer i 30 min uten pause, eller avsluttes ved en point-cap. Point-cap vil si at det første laget til en satt poengsum vinner.

Ultimate er en sport om spilles uten dommer. Det vil si at alle spillerne selv har ansvar for å avgjøre feilsituasjoner. Som regel stopper spillet opp noen sekunder, feilen blir rettet, og spillet fortsetter. Blir man ikke enige om forseelsen, utfører man det siste trekket på nytt. Alle spillerne går tilbake til den plassering de befant på i det det siste kastet ble startet.

Spillet spilles ved et lag i angrep og et i forsvar. Om laget i angrep mister disken, noen i forsvaret griper den eller får disken vekk fra angreps spillerene, eller angrepsspillerne ikke klarer å ta imot disken blir disken gitt til forsvarslaget og det blir en turn-over, der forsvarslaget går i angrep og omvendt.

I Norge er det 5 Ultimate lag som spiller i norgesserien, som spilles over hele landet.


Link til facebookside: https://www.facebook.com/groups/574792535911770/?fref=ts

Kommende aktiviteter

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.

Kontaktpersoner

Stian Hjemberg Bekken
Rolle: Lagleder
E-post: shbekken[@]outlook.com
Telefon: 94785933

Refreshing... Det har vært nye aktiviteter siden forrige gang du lastet siden

Levert av IdrettenOnline