OFTE STILTE SPØRSMÅL

Det koster kun kr 150,- (+ kr 20,-  som går til betalingsløsningen) per semester for medlemskap i NMBUI! 

Du kan melde deg inn her!

Du trenger:

  1. NMBUI medlemskap - betales 1 gang per semester
  2. Medlemskap hos Eika Sportssenter - månedlig avgift

Det kan du gjøre ved å melde deg inn i NMBUI igjen (klikk her) og huke av for de nye gruppene/idrettene du ønsker å ble medlem av. Dersom du allerede er medlem av NMBUI og har betalt medlemskap for tilhørende semester, så vil du ikke måtte betale dobbelt opp med medlemskap. Bare husk å oppgi samme navn og epost som du brukte ved første innmelding.  


Nei, vi kan "fryse" medlemskapet ditt. Bare send en epost til nmbui@nmbu.no med tittelen "Utveksling" og legg ved bekreftelse på utvekslingsoppholdet.  

For de utøverne som aktivt spiller i serie har vi også en særavgift som kommer i tillegg til medlemskap i NMBUI. Det er et beløp på mellom 200-400 kr, og kommer en gang hvert semester. Det er dyrere å spille serie, og er til for at de som kun trener ikke skal betale mer.

Dette gjelder fotball, håndball og volleyball. 

Så mange som du vil! Det koster ingenting ekstra å være medlem av flere grupper. 

The NMBUI membership only costs 150NOK ( + kr 20,- in handling fees) per semester! You can join as many clubs/sports as you wish with your membership.

You can apply for membership here! Remember to check off every sport/group you want to join!

If you are unable to confirm your membership with NIF/minidrett, try signing up here: https://signup.nif.no/.  

You should be able to click on "I do not have a birth-/D-number" and then get the option to change your nationality. Finish sign-up and you should be good to go.