Om

Treningstider vinter 2020/21:
Tirsdag: 16:30- 18:00 (GG-hallen)
Torsdag: 16:30 - 18:00 (GG-hallen)


Om rugby

I og med at rugby er en liten sport i Norge er det mange som ikke har prøvd eller spilt rugby før. NMBUI Traktors består derfor stort sett av spillere som startet med rugby da de begynte å studere i Ås. Vi spiller sammen både gutter og jenter, alle er velkomne og ingen forkunnskaper kreves. Ved siden av treningen legger vi også stor vekt på det sosiale. Vi deltar på turneringer hvis muligheten byr seg, har julebord og finner på mye annet gøy! Har du noen spørsmål er det bare til å ta kontakt med en av personene nedenfor.

Møt opp på våre treninger enten du bare vil se på eller være med å prøve ut sporten - helt uforpliktende! Vi tar alltid imot nye og gamle spillere, selv langt ut i semesteret.

Ønsker du oppdatert og rask tilgang på informasjon? Meld deg inn i facebookgruppen vår: NMBUI Traktors (rugby) Eller følg oss på Instagram: nmbuitraktors  <https://www.instagram.com/nmbuitraktors/>

 

About Rugby

Rugby is a small sport in Norway so our team consists of both beginners and experienced players. We play as a mixed team and everyone is welcome! We also organise social events and participate in tournaments when possible. If you have any questions, don't hesitate to contact the people below.

We welcome new players all year round. If you want updated info on training times and events, check out:

Facebook: NMBUI Traktors (rugby)

Instagram: nmbuitraktors

Kommende aktiviteter

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.

Kontaktpersoner

Marianne Strand Torvanger
Rolle: Kontaktperson
E-post: marianne_torvanger[@]hotmail.com
Telefon: 97402690
Levert av IdrettenOnline